tiistai 15. marraskuuta 2016

Koiraparkkia pitämässä

Jyväskylän Paviljongissa oli viikonloppuna liikkeellä paljon nelijalkaista väkeä, siellä siellä järjestettiin 12.-13.11. Kansainvälinen koiranäyttely. Näyttelyssä vierailleet saattoivat nähdä tutun vihreän vilahduksen 4H:sta, sillä yhdistyksemme oli mukana näyttelyssä pitämässä koiraparkkia toimihenkilöiden ja lemmikinhoitajien voimin.

Lemmikinhoitajamme ottivat koirat vastaan parkkiin vapaaehtoista maksua vastaan, jolloin omistajalle jäi koiravapaata aikaa esimerkiksi lounastaa tai kierrellä näyttelyssä. Parkiin sai tulla myös kyselemään toiminnastamme ja lemmikinhoitopalvelusta.



Parkin ovet olivat avoinna kaikenlaisille ja -kokoisille koirille ja kävijöitä olikin laidasta laitaan, mopseista tanskandoggeihin. Best Friend antoi käyttöömme koirapetejä, leluja ja vesikuppeja, joten ilman viihdykettä ei nelijalkaisten ystäviemme tarvinnut parkissa istuskella.




Suloiset asiakkaamme viihtyivät ja käyttäytyivät parkissa mallikkaasti ja käytöshäiriöiltä vältyttiin.



Parkissa piipahti myös suloinen pehmokoira Mauri!

Millainen kokemus parkin pitäminen sitten oli lemmikinhoitajillemme?
Oli mukavaa, ja koin kokemuksen hyödylliseksi oppimisen kannalta, kun sai käsitellä eri kokoisia ja -rotuisia koiria - Venla
Parasta oli kun sai viettää aikaa koirien kanssa - Roosa
Mukava kokemus, tapahtumasta jäi hyvä fiilis ja tulisin ensi vuonna uudestaan - Hilla
Jyvässeudun 4H:n puolesta suuri kiitos kaikille parkin pitämiseen osallistuneille lemmikinhoitajille, näyttelynjärjestäjälle ja yhteistyökumppaneillemme Best Friendille  ja EVIDENSIA -eläinlääkäripalveluille.

Lemmikinhoitoa (koirien lisäksi myös muille lemmikeille) aina tunnista usean päivän pituisiin hoitotarpeisiin voi tilata yhdistyksemme kautta täältä.

Jos olet kiinnostunut lemmikinhoitokurssista, voit ilmoittaa nimesi, ikäsi ja yhteystietosi osoitteeseen riikka.jarvinen@jyvasseudun4h.fi, ja olemme sinuun yhteydessä kun kurssi seuraavan kerran järjestetään.  Kurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille ja samana vuonna 15 vuotta täyttäville.

- Jyvässeudun 4H:n koiraparkkitiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?