tiistai 14. marraskuuta 2017

Luotsaamo 2.0 Pelinkehittäjä valmennuksen kanssa Tampereella!

Luotsaamo 2.0 on Jyvässeudun 4H-yhdistyksen hanke, joka tarjoaa nuorten työllistymistä ja kouluttautumiseen ohjausta edistävää valmennusta Jyväskylässä. Keväällä 2017 toteutimme Tapahtumatuottaja -valmennuskokonaisuuden. Tänä syksynä järjestämme Pelinkehittäjä -valmennuskokonaisuuden, joka tarjoaa perusvalmiudet suunnitella ja ohjelmoida tietokone- ja mobiilipohjaisia pelejä helposti opittavalla ohjelmistotyökalulla. Kolme kuukautta kestävä valmennus on toteutettu kontaktipäiviä ja etätyöskentelymetodeja yhdistellen.

Valmennusmatkan aikana tavoitteena on tutustua paitsi pelien tekoon myös pelialaan kokonaisuudessaan. Yritys- ja yhteisövierailut ovat osa valmennuksemme agendaa. Perjantaina 10.11 kävimme Tampereella tutustumassa Colossal Order nimiseen pelialan yritykseen sekä vierailimme Vapriikin pelimuseossa. Colossal Orderin vierailulla saimme kuulla yrityksen perustamisen historiasta, työntekijöiden toimenkuvista ja yrityksen ajesta.








Yritys vierailun jälkeen pidimme maittavan lounas tauon, jonka jälkeen vierailimme Vapriikki pelimuseossa. Museon pelit ja tilat herättivät nostalgisia tunteita monen lapsuudesta ja hauskaa oli päästä näkemään erilaisia pelejä vuosien varrelta ja kuulemaan miten peli maailma on kehittynyt.










Hauskinta museossa oli se, että pelejä pääsi itsekkin testailemaan, eikä tarvinnut tyytyä vain katseluun. 

Keskiviikkona 29.11.2017 Kansalaistoiminnankeskus Mataran aulassa on myös hauska päivä luvassa, sillä kello 12-14 välillä julkaistaan valmennuksessa kehitetyt pelit, joita juuri sinä pääset myös pelaamaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa siis paikan päälle vaikkapa kaverin kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?