keskiviikko 2. joulukuuta 2015

UNELMA + KYTY = SOMA

Meidän tarina lähti rullaamaan kahvipöydässä kuulumisten vaihdon ja raakakakun maistelun yhteydessä. Mietittiin, mistä Jyväskylässä saa tällaisiä raakaherkkuja?  Mieleen ei muistunut yhtäkään paikkaa, joten syntyi villi ajatus: ''Hei miksei vaan tehdä niin itse?'' Muutamakymmentä kakkua, sekä yksi Jyvässeudun 4H:n KYTY-hankkeen valmennuspolku myöhemmin nyt tehdäänkin! Soma - Hyvän mielen kakut ollaan siis me, kaksi jyväskyläläistä nuorta naista, jotka lähtivät toteuttamaan uudelle levelille omaa unelmaa ja intohimoa raakakakkuja, sekä muita raakaherkkuja kohtaan. Unelmaa tuoda vähän vielä lisää tietoisuutta terveellisemmästä herkutteluvaihtoehdosta Keski-Suomenkin alueelle ja tarjota etenkin erikoisruokavaliota noudattaville gluteenitonta, maidotonta ja vegaanista vaihtoehtoa herkuille, ilman valkoista sokeria tai valkoista vehnää. Tuoda trendiherkut myös tänne helposti saataville.
Lähdettiin KYTY:n valmennukseen aika avoimin mielin ja jo pari takapakkia suunnitelmiin saaneina ei odotettu kovinkaan suuria. Ajateltiin, että no mennään nyt, ei siitä haittaakaan ole. Ja onneksi mentiinkin, siellä saatiin niin paljon uusia näkökulmia, ideoita ja ajatuksia. Potkua sille, että tehdään tämä oikeasti. Saatiin myös vaihtoehtoja sille, miten lähdetään hommaa toteuttamaan. Lopulta päätettiin valita meidän poluksi Odealin laskutuspalvelu ja saatiin ihana mahdollisuus Foodinilta lähteä heidän kanssa yhteistyöhön. Kirjoitettiin omavalvontasuunnitelma, hankittiin kotikeittiölupa Mariannen keittiöön ja lähdettiin suunnittelemaan, kehittelemään ja selvittämään tarvittavia juttuja läpi, miten homma hoituu, mitä tuotteita meillä on ja miten mainostus onnistuu.

Välillä tulee vähän takapakkia, stressiä ja sellainen ''apua -fiilis'', mutta sitten sen vastapainoksi taas homma etenee, tulee onnistumisia ja kiitosta. Se on ehkä yksi parhaista fiiliksistä, kun tuntee sen, että on itse saanut jotain aikaan ja luonut jotain uutta. Pitää vain olla sitkeä ja uskoa siihen omaan juttuun.


Meihin ja meidän tuotteisiin voi tutustua nettisivuillamme osoitteessa www.hyvanmielenkakut.com, Instagramissa @hyvanmielenkakut ja löydytään myös Facebookista Soma - Hyvän mielen kakut.

Ole tarkkana, mistä unelmoit, sillä se voi toteutua!

♥ - Soman tytöt, Sonja ja MarianneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?