tiistai 27. syyskuuta 2016

Tunnelmia Tourujoen yöstä

Tourujoen yö -kulttuuritapahtumaa vietettiin viidettä kertaa Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloissa ja piha-alueella lauantaina 24.9. klo 17-22. Jyvässeudun 4H-yhdistys oli mukana tapahtumassa omaa lukuaan (tosin täysin sattumalta) noudattaen: mukana oli neljä toimihenkilöä ja neljä nuorta 4H-yrittäjää.


Vihreä telttamme löytyi tapahtuman basaarialueelta. Teltan kätköistä löytyi 4H-yrittäjien tuotemyyntiä, tietoa Jyvässeudun 4H:n toiminnasta ja kasvomaalauspiste.

4H-yrityksistä paikalla ollut Laurin kotiapu myi komeita linnunpönttöjä, Urban & Cozy  luomuvillalangasta neulottuja pantoja ja pipoja, ja Lemmikinhoitopalvelu Apukäpälät koirankeksejä. Osa tuotteista pääsikin heti käyttöön: keksejä päätyi nelijalkaisten vierailijoiden maisteltaviksi paikan päällä ja villaiset asusteet lämmittivät ostajien päitä pimenevässä illassa.









Teltassa oli mukava kuhina koko illan ajan. Vastailimme kävijöiden kysymyksiin toiminnastamme ja maalasimme pimeässä hohtavia kasvokoristuksia pienempien ja isompien kävijöiden, ja vähän omillekin kasvoille. Aiomme jatkossakin osallistua vilkkaasti erilaisiin tapahtumiin ja seuraavaa luonnollisesti suunnitellaan jo.

Tapahtumarikasta syksyä!

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?