perjantai 22. helmikuuta 2019

Luotsaamo 2.0:n kevätterveisetMoikka!

Olen Mia Kelly, Luotsaamo 2.0 -hankkeen uutukainen tiimivalmentaja vuosimallia 2019. Hyppäsin Jyvässeudun 4H-yhdistyksen kelkkaan helmikuun alussa ja olen aivan hirvittävän innoissani tulevasta vuodesta! Työpäiviini kuuluu tänä vuonna toteuttavien valmennusten suunnittelu ja käytännön toteutus, asiakaslähtöinen ohjaus ja tukeminen, sekä ajankohtaisista asioista viestintää esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

Aikaisempi työhistoriani on varsin kirjava. Olen työskennellyt mm. PR- ja tiedotushenkilönä levy-yhtiössä, tuottanut kulttuuritapahtumia sekä kehittänyt ja ohjannut eläinavusteisen toiminnan työpajaa. Olen sen verran onnellisessa asemassa, että kokeilemalla rohkeasti uusia asioita työelämässä olen löytänyt oman juttuni. Nautin työstä, jossa pääsee aidosti kohtaamaan ihmisiä. Vaikka minulla ei ollut aiempaa henkilökohtaista kokemusta 4H:n toiminnasta, ilahduin huomatessani, kuinka vahvasti järjestön arvot täsmäsivät omiini. Omasta kokemuksestani tiedän, miten merkitsevää on tarjota nuorille tukea ja rohkaisua löytää oma polkunsa käytännön tekemisen kautta. Sitä kautta heille tulee myös mahdollisuus saada kokemus osallisuudesta. Yhdessä tekemällä oppii niin paljon sekä ympäristöstä, kanssaeläjistään kuin itsestäänkin.

Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa minulle tärkeiden asioiden parissa. Tykkään ladata akkujani liikkumalla luonnossa ystävien kanssa, joogaamalla ja touhuamalla eläinten kanssa. Pientä sisäistä nörttiäni hoivaan lukemalla, fiilistelemällä musiikkia niin levyltä kuin livenä sekä katsomalla TV-sarjoja ja elokuvia. 


Vielä tähän loppuun vinkki viitosena huikkaan, että tällä hetkellä hankkeella on haku päällä kevään pelikehittäjävalmennukseen! Jos olet 17-29 -vuotias työnhakija, jota kiinnostaa oman tietokonepelin tekeminen ja pelialaan yleinen tutustuminen, niin ota yhteyttä meihin. Jos olet kiinnostunut hankkeen seuraamaan hankkeen yleistä pöhinää, ota seurantaan myös Facebookissa ja Instagramissa

Kevättä kohden, ystävät, ja kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?