keskiviikko 8. toukokuuta 2019

4H:n toimiston kolme uutta kasvoa

Nämä kolme henkilöä löytyy 4H:n toimistolta. Kuvassa vasemmalta oikealle:
Sampsa Nyyssönen, Anni Tuikkanen sekä Pia Kautto
4H:n toimistolla on tapahtunut viimeaikoina henkilöstömuutoksia. Toiminnanjohtajaa sijaistaa Anni Tuikkanen, työpalvelukoordinaattorina toimii Sampsa Nyyssönen sekä toiminnanohjaajana työskentelee Pia Kautto. Esitelläänpä nämä kolme uutta 4H:n vahvistusta!
Tällä hetkellä Jyvässeudun 4h:n toiminnanjohtajaa sijaistaa Anni Tuikkanen. Anni on 35-vuotias kolmen tyttären äiti Jyväskylästä. Ennen siirtymistä huhtikuun alkupuolella toiminnanohjaajan sijaiseksi Jyvässeudun 4H:lle, Anni teki pitkän työuran Uuraisten 4H:lla. Uuraisilla hän toimi Go For Lights -projektin projektipäällikkönä.

Jyvässeudun 4H:n toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu mm. yhdistyksen toiminnan johtaminen, hallinnosta ja taloudesta vastaaminen sekä toiminnan kehittäminen. Anniin voi olla yhteyksissä esimerkiksi liittyen yhteistyökuvioihin tai yleisesti yhdistyksen asioihin.

Annin mielestä hänen työssään parasta on nähdä nuorissa kasvu ja kehittyminen eri projektien vaiheissa. Myös nuorisovaihdot ovat erityisen lähellä hänen sydäntään. Annia kiinnostaa myös johtaminen, jota hän opiskeleekin tällä hetkellä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

------

Työpalvelussa työpalvelukoordinaattorina työskentelee Sampsa Nyyssönen. Myös Sampsa aloitti tehtävässään huhtikuun alkupuolella. Sampsa on melkein valmis yhteisöpedagogi ja on työskennellyt pitkään ohjaustyön parissa ennen 4H:lle siirtymistä. Nykyinen työ Jyvässeudun 4H:lla tarjoaa Sampsalle niitä haasteita, joita hän työltä odottaa. Työ työpalvelukoordinaattorina on erilaista kuin Sampsan aikaisemmat työt, mutta hän mielestään on oikein mukava tehdä työtä lapsi- ja nuorisojärjestössä.

Työpalvelu on erittäin iso osa Jyvässeudun 4H:n toimintaa, sillä Jyvässeudun 4H työllistää yli 100 nuorta vuodessa. Sampsan työtehtäviin kuuluu monenlaisia tehtäviä, mutta yksi keskeisimmistä tehtävistä on vastata työpalvelun asiakkaista sekä työntekijöistä. Jos työpalveluun soittaa, vastaa Sampsa puhelimeen ja koittaa parhaansa mukaan auttaa sinua!

Työssään Sampsa tykkää erityisesti siitä, että hän pääse keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja auttamaan heitä.

------

Pia Kautto aloitti vappuviikolla toiminnanohjaajan hommissa Jyvässeudun 4H:lla. 4H on ollut ja on nykyäänkin Pialle harrastus, tällä hetkellä nuorten aikuisten klubitoiminnan kautta. Nyt Pia on saanut harrastuksestaan työn ja mikäs voisi olla sen parempaa! Tällä hetkellä Pia kokeekin, että mikään muu työ ei voisi olla hänelle sopivampi ja onkin erittäin kiitollinen ja onnellinen saamastaan työstä. Ennen toiminnanohjaajaksi siirtymistä Pia työskenteli 2,5 vuotta Uuraisilla 4H:lla vetäen Find your way -hanketta. 

Toiminnanohjaajan työssään Pia vastaa kaikista Jyvässeudun 4h-yrittäjistä. Jyvässeudun 4H:lta löytyykin yli neljäkymmentä 4H-yritystä. Pian työnkuvaan kuuluu myös monipuolisesti nuorisotoiminta, mitä Jyvässeudun 4H:lta löytyy. Piaan voi siis olla yhteydessä, jos on mitä tahansa kysyttävää liittyen 4h-yrityksiin ja -yrittäjyyteen tai kerhoihin ja kursseihin. Työssään Pia pääsee myös hyödyntämään medianomin koulutustaan ja yhdistämään sen luovalla tavalla nuorisotyöhön. Häneltä löytyykin taitoa ymmärtää miten nuoria tavoitetaan erilaisten kanavien kautta. Pia pitääkin myös Jyvässeudun 4H:n sosiaalisen median kanavia, kuten Instagramia, Facebookia sekä blogia aktiivisesti pystyssä.

Pia tykkää työssään siitä, että hän pääsee tekemään monia asioita samaan aikaan. Hän pitää myös työnsä monipuolisuudesta sekä työn tuomasta mahdollisuudesta työskennellä useiden eri ihmisten kanssa.

------

Nämä kolme 4H:n uutta vahvistusta ovat kaikki motivoituneita työhönsä ja ovat valmiina auttamaan parhaansa mukaan. Mukavaa kevään jatkoa heidän kaikkien sekä minun 4H:n harjoittelijan Jennin puolesta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?