keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Nainen, roll-up ja esitteet

Hanketyössä toimeliaimmat ajankohdat tiivistyvät usein muutamiin kuukausiin niin syksyisin kuin keväisinkin. Silloin suunnitellaan, järjestellään, toteutetaan, mennään ja tullaan. Niin kuin juuri nyt. Tällä hetkellä käynnissä on aktiivisin tiedottamisen aika.

KYTY-hankkeen valmennukset starttaavat syyslomaviikon jälkeen lokakuussa. Kuuden kerran valmennuskattauksessa on tarjolla mm. alkupalaksi oman osaamisen tunnistamista, janojuomaksi oman yritysidean kehittelyä, päälautasella aimo annos osuuskuntatietoa ja annoskateuden lievittämiseksi napataan maistiaisia erilaisten osuuskuntien ja yritysten tarjoiluista. Jälkkärinä tarjoamme viestintä- ja yhteistyötaitojen vahvistamista. Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja valmennuskattauksesta voi lukea lisää täältä.


Hanketyössä antoisaa on liikkuminen, työskentely eri ympäristöissä. Eilen olin pitämässä infopistettä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Rajakadun kampuksella kokoonpanolla nainen, roll-up ja esitteet. Hulinaa ja huisketta riitti ja näkyvyys ravintolan edustalla oli taattu.

Ja koska vietämme juuri nyt Liikkujan viikkoa, niin mennä hurautin paikan päälle tietysti asianmukaisella tyylillä eli Lastipyörälainaamon Lyylillä!




Reipasta viikkoa kaikille toivottelee Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?