tiistai 31. heinäkuuta 2018

Kollektorin kesäkampanja 2018 on täällä!

Jyvässeudun 4H yhdistyksen ja Jyväskylän kaupungin yhteistyössä toteuttama Kollektoripartio järjestää Pyöräparkin palkinto -kampanjan 30.7.-10.8.2018. Kampanjan aikana palkitaan pyöränsä oikein Jyväskylän keskustaan parkkeeranneita kaupunkilaisia. Ensimmäisen viikon palkinnot tarjoaa kahvila Vaffeli, joka sijaitsee kauppakeskus Forumissa. Toisella viikolla vietetään yhteistyöviikkoa Arnoldsin kanssa, jolloin maistuvat palkinnot tarjoaa Arnolds.

Kollektoripartio on Jyvässeudun 4H:n ja Jyväskylän kaupungin organisoima pyörä- ja roskapartio, jonka tavoitteena on parantaa Jyväskylän keskustan siisteyttä ja viihtyisyyttä. Kollektorit tunnistaa pinkistä tai oranssista liivistä, ja heidän toiminta-aluettaan on Jyväskylän keskusta-alue.

Tällä viikolla 30.7-3.8. palkinnot tarjoaa siis kahvila Vaffeli! Keskustassa Forumin kauppakeskuksessa sijaitseva kavila tarjoaa nostalgisia elämyksiä 50-luvun hengessä. Vaffelin sydämessä ovat makeat ja suolaiset vohvelit sekä korkealaatuinen ja ystävällinen palvelu. Toisiaan täydentävät makuyhdistelmät on huolella mietitty ja kaikki tuotteet valmistetaan lämmöllä asiakkaan makuelämystä ajatellen.

Vaffeli palkitsee ilolla oikein pyöränsä parkkeeraavia kaupunkilaisia, ja on mielellään tukemassa kaikenlaisia keskusta-alueeseen liittyviä toimia.


Kampanjan ensimmäinen lahjakortti löysi omistajansa maanantaina kompassin pyöräparkista, kun Jyväskyläläinen Sanna Tarnanen saapui pysäköimään pyöräänsä.

Tarnanen käyttää keskustan pyöräparkkeja usein, ja pyrkii aina parkkeeraamaan pyöränsä oikealle paikalle. Hän on pääosin erittäin tyytyväinen pyöräparkkien järjestelyihin, ja myös Kollektoripartio saa kiitosta. Hän toivoisi kuitenkin mahdollisuuksien mukaan enemmän pyöräparkkeja etenkin paikkoihin, joista seuraavaan parkkiin on matkaa. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi kävelykadun yläosa sekä Kauppakadun ja Väinönkadun risteys.
- Mielestäni pyöräparkkien siivous ja Kollektoripartion toiminta on hyvä asia, muuten tämä keskustan alue voisi lähteä ihan käsistä, Tarnanen kommentoi.

Lahjakortin käytöllekin hänellä on jo selkeä suunnitelma.
- Kyllä meidän täytyy lähteä hyödyntämään lahjakortti ihan koko perheellä. Taidetaan mennä sitten hieman viileämmällä säällä nauttimaan kahvia näiden helteinen sijasta, nyt me lähdetään ostamaan jäätelöä!

Palkintoja jaetaan kampanja-aikana Jyväskylän keskustassa joka arkipäivä, ehkä juuri sinä olet yksi onnekkaista voittajista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?