tiistai 5. marraskuuta 2019

Tule tutustumaan 4H-klubitoimintaan!


Meillä on tällä hetkellä kaksi 4H-klubia. Toinen on suunnattu yläkoulu/ toinen aste ikäisille ja toinen yli 18-vuotiaille. Maanantaina 11.11 klo 18 pääset halutessasi tutustumaan jälkimmäiseen klubiin!

Klubeissa nähdään rennoissa merkeissä pari kertaa kuukaudessa ja mm. suunnitellaan nuorisovaihtoja. Voit olla yhteydessä nuorisotoiminta(at)jyvasseudun4h.fi jos kiinnostuit jommasta kummasta klubista.

Jennan ajatuksia siitä mitä on saanut itsi 4H-klubista: "Heips!
Olen Jenna 4H klubista. Pia pyysi mua jakamaan oman kokemuksen meidän klubista. Silloin ajattelin: ”Joo mikäs siinä”. Kelasin yhden viikonlopun aikana kaikki mun klubi muistot, parhaat ja mieleen painuvimmat hetket. Aloin jo listaamaan asioita, kunnes tajusin että ei näin. Mulla on sellainen tyyli et haluan nähdä pintaa syvemmälle. Joten lähdin pohtimaan, mitä 4H-klubi mulle oikeasti merkitsee.
Ystävyys. Tämä sana kertoo kaiken. Ehkä joillekin itsestään selvä asia. Mutta mulle todella, todella tärkeä. Mulla oli elämänvaihe, jonka aikana mulla ei ollut ystäviä lainkaan. Tuolloin pohdin usein, mitä ystävyys on. Myöhemmin mun on ollut vaikea ystävystyä, Luottaa muihin ja olla oma itseni muiden seurassa. Klubin myötä olen saanut mahdollisuuden luoda ystävyyssuhteita ja muuttaa ujoa ja epävarmaa minääni.
Mitä olen saanut 4H-klubista?
1. Mahtavia ja ihania ystäviä!
2. Turvallisen paikan olla ja ihmetellä maailmaa
3. Rohkeutta tehdä ja kokea asioita.
4. Vastauksen kysymykseen ”mitä ystävyys on?"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?