keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Nenäpäivä-kampanja käynnistyy!



Edessä on jälleen tapahtumarikas kuukausi, kun Nenäpäivä-säätiön järjestämä valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja käynnistyy huomenna 15.10. Kampanja on käynnissä 15.11.2015 saakka, joten hyväntuulisia tempauksia on luvassa runsain määrin hiljalleen alkavan talven iloksi. Kampanjan kohokohtaa eli virallista Nenäpäivää vietetään perjantaina 6.11.2015, jolloin ohjelmassa on perinteinen Nenäpäivä-show sekä runsaasti muuta ohjelmaa.

Neniä odottamassa kampanjan alkua


Viime vuosien tapaan myös 4H-järjestö on mukana Nenäpäivä-kampanjassa. Tänä vuonna luvassa on uusi aluevaltaus, sillä 4H-kerhoja ympäri Suomen lähtee mukaan raaputettavien Nenäarpojen myyntikampanjaan. Myös Jyvässeudun 4H-yhdistyksen kerholaiset ovat mukana kampanjassa hyvän asian puolesta. Jokaisesta viiden euron hintaisesta paperisesta Nenäarvasta neljä euroa lahjoitetaan Nenäpäivä-keräykseen, ja yhden euron 4H-kerholaiset ansaitsevat oman kerhotoimintansa tueksi.

Nenäarpoja


Jyvässeudun 4H-yhdistys osallistuu Nenäpäivä-kampanjaan myös omilla tempauksillaan. Aloitimme oman kampanjamme jo Tourujoen Yö -tapahtumassa, sillä päätimme lahjoittaa vesipajatso-kilpailumme tuoton lyhentämättömänä Nenäpäivä-keräykseen. Jatkoa on luvassa, mutta tästä kerromme lisää vasta Nenäpäivän lähestyessä.

Neniä vuodelta 2014



Nenäpäivä-kampanja on kasvanut positiivisen lumipalloefektin lailla vuosi vuodelta, ja henkilöityy yhä vahvemmin laajaan joukkoon julkisuuden henkilöitä ja hahmoja. Selvää on, että punaiset nenät ja muut kampanjan tunnusmerkit herättävät lähtökohtaisesti hyväntuulisia ajatuksia ja iloisia ilmeitä. Selvää on myös se, että Nenäpäivä-kampanja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyyteen parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?