torstai 1. lokakuuta 2015

Tourujoen Yö lähestyy!

Tourujoen Yö 2014

Yksi syksyn odotetuista tapahtumista on jälleen täällä, kun Tourujoen Yö valtaa Kansalaistoiminnankeskus Mataran alueen lauantaina 3.10. Mikäs sen piristävämpää pimenevän ja väriloistoaan luovan syksyn keskelle, kuin näiden ominaispiirteiden hyödyntäminen tapahtuman tunnelmallisena ympäristönä. Kaikelle kansalle avoin ja hyvää mieltä tuova Tourujoen Yö saa tänäkin vuonna olla monipuolisesta ohjelmastaan ylpeä.

Myös Jyvässeudun 4H-yhdistys ry on perinteen mukaisesti innokkain mielin Tourujoen Yön menossa mukana. Pystytämme telttamme basaarialueelle muiden Mataran toimijoiden, myyntikojujen ja katukeittiöiden runsaaseen joukkoon. Ohjelmaamme voi käydä tutustumassa koko tapahtuman ajan eli klo 16–22. Mikäli yhdistyksemme teltan sijainti jää tunnelmallisesta valaistuksestamme huolimatta pimentoon, koordinaatteja kannattaa kysyä tapahtuma-alueen infopisteistä.

Tourujoen Yö 2014


Tourujoen Yö -tapahtumaan osallistuminen on yhdistyksellemme jo perinne, mutta toki tuomme tänäkin vuonna ohjelmaamme jotakin uutta. Teltallamme voi testata taitojaan koko perheen vesipajatso-kilpailussa, jonka tuoton lahjoitamme lyhentämättömänä tulevan Nenäpäivä-kampanjan hyväksi. Vesipajatson selättäville on hyvän mielen lisäksi luvassa sponsoreidemme tarjoamia hienoja ja makeita palkintoja. Viime vuoden onnistuneena tempauksena huomioimme myös koirat tarjoamalla heille tapahtuma-alueen ainoan koirabaarin.

Yhdistyksemme teltalla piipahtaminen on myös oiva keino tutustua monipuoliseen toimintaamme ja tuleviin tapahtumiimme. Syksyn toimintakauden jo käynnistyttyä ja joulun jo pikkuhiljaa lähestyessä Jyvässeudun 4H-yhdistys tarjoaa ohjelmaa, kursseja ja palveluja koko perheelle. Teltaltamme voit noutaa esitteitä, kysyä lisätietoja tai ilmoittautua kerhoihimme tai kursseillemme. Alkuillasta tapahtumahumussa on mukana totta kai myös Topi-nalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?