tiistai 24. marraskuuta 2015

Jyvässeudun 4H-yhdistys muuttaa

Jyvässeudun 4H-yhdistyksen toimisto muuttaa uusiin tiloihin torstaina 26.11.2015. Uudet toimitilamme löytyvät aivan nykyisten tilojen vierestä; muutamme Kansalaistoiminnankeskus Mataran niin sanottuun päärakennukseen osoitteeseen Matarankatu 6. Uuden postiosoitteemme löydät tämän kirjoituksen lopusta ja nettisivuiltamme yhteystiedoista. Yhdistyksen uusi toimisto löytyy Matarnakatu 6:en toisesta kerroksesta. Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelusta opastetaan tarvittaessa perille. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Etuvasemmalla sisäänkäynti Kansalaistoiminnankeskus Mataran aulan kautta uusiin tiloihin. Takaoikealla vanha toimistorakennus Matarankatu 4.



Vaikka muuttaminen on haasteellista sovittaa kaikkeen muuhun työkiireeseen, pakottaa se myös hyvällä tavalla tarkastelemaan omaa työskentelyä, työpistettä ja toimiston toimivuutta sekä tekemään tarpeettoman tavaran inventointia. Uudessa toimistossamme pyrimme huomioimaan entistä paremmin sekä työntekijöiden että muiden toimistolla kävijöiden viihtyvyyden. Yksi huoneistamme palvelee erityisesti toimistolla vierailijoita ja lyhytaikaista työskentelyä sekä toimii henkilöstön omana kokoushuoneena.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran aulatila. 4H-yhdistyksen toimisto 2. kerroksessa.


Muuton yhteydessä myös toimiston kalustamista arvioidaan uusien tilaratkaisujen näkökulmasta. Viihtyvyys ja työergonomia pyritään huomioimaan myös kalustuksessa, mutta taloudelliset haasteet hankaloittavat myös ergonomisen työympäristön rakentamista. Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan toimistokalustelahjoituksia mikäli sinulla tai edustamallasi organisaatiolla on syystä tai toisesta ehjiä toimistokalusteita (tuolit, pöydät ym.) käyttämättömänä tai jäämässä tyhjän pantiksi. Voimme noutaa kalusteita Jyväskylän alueelta.

Uusi kotikäytävämme


Käytännössä muutto hoidetaan yhdistyksen omin voimin; toimiston työntekijöiden avuksi on kutsuttu työpalvelun kotiapulaisia ja lemmikinhoitajia. Kalusteet kannetaan suoraan vanhasta toimistosta uuteen raakasti käsivoimin. Torstaista tulee työntäyteinen muuttopäivä!

Uusi postiosoite:

Kansalaistoiminnankeskus Matara
Jyvässeudun 4H-yhdistys ry
Matarankatu 6 A 1
40100 Jyväskylä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?