keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Henna suorittaa opiskeluun liittyvän harjoittelun Luotsaamossa.


Hei!

Olen Henna Lyttä Jyväskylän ammattikorkeakoulun toisen vuoden opiskelija ja valmistun puolentoista vuoden kuluttua kuntoutusohjaajaksi. Suoritan nyt toista koulutukseeni sisältyvää harjoittelua täällä Jyvässeudun 4H- Luotsaamossa. Toinen viikko jo lähestyy loppuaan ja voin todeta, että Jyvässeudun 4H ei ole paikka, jossa tarvitsee peukaloitaan pyöritellä!

Harjoitteluuni on määritelty koululta tavoitteita, jotka harjoittelupaikan tulisi täyttää. Tavoitteina on esimerkiksi asiakkaan kokonaistilanteen, selviytymisen työ- ja toimintakyvyn arvioiminen sekä palvelujärjestelmän, sosiaaliturvan ja lainsäädännön soveltaminen asiakkaan mahdollisuuksia kartoittaessa että muiden ammattiryhmien asiantuntijoiden kanssa työskenteleminen.

Jyvässeudun 4H- Luotsaamo on näiden tavoitteiden täyttämiseen nappivalinta, nimittäin täällä saan tavata ihmisiä monenlaisista eri elämäntilanteista, arvioida heidän toimintakyykään erilaisissa työympäristöissä ja hankkia tietoa ja verkostoitua monien muiden erilaisten hankkeiden kanssa ja kaikkea muuta mukavaa.

Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä teille kaikille ! Toivottavasti teidän keväästä tulee yhtä mahtis kuin minun keväästäni. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?