tiistai 6. helmikuuta 2018

Kesäduuni 2018


Jyvässeudun 4H:n kesätyöhaku starttasi jälleen! 😎👌

Jos kaipaat kesälle tekemistä ja haluat tienata omaa rahaa, hae meille! 

Haku aikaa on vain 28.2. asti, joten hakemuksen tekoa ei kannata jättää viime tippaan tai unohtaa kokonaan. Kannattaa siis toimia heti ☝

Olemme siis mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14-29 -vuotiaille nuorille enemmän hyviä työpaikkoja. Kampanjassa onkin jo mukana yli 400  suomalaista kesätyönantajaa! 👍

Jyvässeudun 4H-yhdistys työllistää vuosittain Jyväskylän alueella nuoria erilaisiin työtehtäviin. Työtehtävät ovat vaihdelleet asiakaspalvelusta rakennusalan tehtäviin ja maatilatöistä kahvila-alalle, joten monenlaista on varmasti tulevanakin kesänä tarjolla.

Viime kesänä työllistimme yhteensä 33 nuorta ja tulevan kesänkin tavoitteena on
työllistää yli 30 nuorta erilaisten kesätöiden pariin.

4H:n kesätyöllistämiseen liittyy myös 4H-kesäduuni -kampanja, jonka kautta nuorten määrää töissä ja yrittäjinä pyritään lisäämään. Kampanjan ideana on se, että nuori saisi 4H:n kautta kesätyön joko yrittäjänä tai työsuhteessa. Kampanjaan pyritään myös innostamaan paikallisia yrityksiä mukaan, esimerkiksi tilaamaan nuorten palveluita/tuotteita tai ideoimaan uusia kesätyömahdollisuuksia.

Edellä mainittuun infoon liittyen, meillä Jyvässeudun 4H:lla on seuraava yrityskurssi huhtikuussa 😍 Siihen liittyvät kurssipäivät ovat 24.4. ja 26.4. klo 17-20.30. Ilmoittautuminen kurssille aukeaa lähempänä kurssia, mutta kannattaa jo nyt laittaa kyseiset päivämäärät kalenteriin, jos kurssi vain sinua kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?