maanantai 6. elokuuta 2018

Kollektorin kesäkampanja 2018 jatkuu - tällä viikolla palkinnot tarjoaa Arnolds!


Jyvässeudun 4H yhdistyksen ja Jyväskylän kaupungin yhteistyössä toteuttama Kollektoripartio järjestää Pyöräparkin palkinto -kampanjan 30.7.-12.8.2018. Kampanjan aikana palkitaan pyöränsä oikein Jyväskylän keskustaan parkkeeranneita kaupunkilaisia. Kollektoripartio on Jyvässeudun 4H:n ja Jyväskylän kaupungin organisoima pyörä- ja roskapartio, jonka tavoitteena on taata Jyväskylän keskustan viihtyvyys siisteyttä parantamalla. Kollektorit tunnistaa pinkistä tai oranssista liivistä, ja heidän toiminta-aluettaan on Jyväskylän keskusta-alue.

Viime viikolla palkinnot tarjosi kahvila Vaffeli, ja tällä viikolla maistuvat palkinnot tarjoaa Arnolds! Arnolds on tarjonnut jo kymmenien vuosien ajan amerikkalaistyylisiä herkkuja, kuten donitseja, bageleitä ja smoothieita. Jyväskeskuksessa sijaitsevan Arnoldsin myymäläpäällikkö Jonna Heikkinen on Arnolds-yrittäjä jo toisessa sukupolvessa; hän seuraa äitinsä jalanjäljissä. Heikkinen omistaa myös Kauppakeskus Sepässä sijaitsevan Arnoldsin myymälän.

- Lähdin mukaan Kollektorin kesäkampanjaan, koska näin yrittäjän näkökulmasta kaikki keskustassa tapahtuva toiminta ja viihtyisyyden lisääminen on erittäin tärkeää ja tervetullutta, Heikkinen kommentoi.

 Palkintoja jaetaan kampanja-aikana joka arkipäivä, ehkä juuri sinä olet yksi onnekkaista voittajista! Arnoldsin palkinnot voi lunastaa sekä Jyväskeskuksen ja Sepän myymälöistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?