maanantai 28. syyskuuta 2015

Hankecafea ja Katinkultaa

Nainen, roll-up ja esitteet liikkeellä taas - tällä kertaa hieman kauempana, nimittäin Vuokatissa. Osallistuin viime viikolla 4H-toimihenkilöseminaariin Katinkullassa. Kolmipäiväinen Hyvää työtä -seminaari oli antoisa, virkistävä ja voimaannuttava. Tuliaisena mukaan tarttui mielenkiintoisten luentojen antia, kokemusta Hankecafesta, tutustumista uusiin ihmisiin sekä Katinkullan liikuntamahdollisuuksissa virkistynyt keho ja mieli.

Yksi päivien keskeisimmistä tapahtumista oli seminaarin toisena päivänä järjestetty Hankecafe, jonka yhteydessä toteutettiin myös Infotori ja Varainhankintamarkkinat. Hankecafessa olin yhdessä Hankasalmen 4H-yhdistyksen Minussa on voimaa -hankkeen työntekijä Arto Lampisen kanssa esittelemässä ESR-hankkeita. Varsinaiset kahvit jokainen sai ostaa paikallisten nuorten 4H-yrittäjien kahvilasta ja meidän pisteeltämme mielen evääksi sai mukaansa tietoa mm. yhteisyrittäjyyden valmennuspolusta, ESR-hankkeiden toteutuksesta ja rahoituksesta. Pisteellämme kävi useita kiinnostuneita 4H-toimijoita eri puolilta Suomea, ja tottakai myös Topi-nalle kävi ilahduttamassa meitä.


Katinkulta ja seminaari tarjosivat oivallisen mahdollisuuden myös tykytoimintaan ja akkujen lataamiseen vauhdikasta syksyä varten: liikuntaa kauniilla reippailureitillä, rentoutumista kylpylän porealtaiden ja saunojen lämmössä sekä mahdollisuus opiskelijoiden tekemään kehonkoostumusmittaukseen.


Seminaarissa esiintyivät myös Henkka Hyppönen sekä Kari-Pekka Toivonen ja Merja Larivaara. Heidän puheenvuoroissa nousivat esiin seuraavat teemat: läsnäolo, uteliaisuus ja uskallus sekä pelon voittaminen. Nämä teemat ansaitsevat ihan oman kirjoituksensa, joten saatte lukea niistä enemmän lähiaikoina.

Seuraavan kerran tämä nainen, roll-up ja esitteet liikkuvat jo huomenna Jyväskylän ammattikorkeakoulun Dynamon kampukselle ja keskiviikkona meidät bongaa TE-toimistolta nuorille suunnatusta tilaisuudesta.

Vauhdikasta viikkoa toivottaen, Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?