perjantai 4. syyskuuta 2015

Jyvässeudun 4H:n syksy

Syksy on kiireistä aikaa 4H:n toiminnassa. Syyskuussa alkaa uusi jäsenkausi, kerhot pyörähtävät käyntiin kylillä ja erilaisia koulutuksia järjestetään kaiken ikäisille. Lisäksi Jyvässeudun 4H-yhdistys on esillä erilaisissa tapahtumissa. Meidät voi esimerkiksi bongata tulevana viikonloppuna Jyväskylän Kävelykadulta #oletvoittaja -tapahtumasta sekä Maalaismarkkinoilta Korpilahden Suojakalliolla.

Lapsille 4H:n syksy tarjoaa erilaisia kerhoja sekä syyslomaleirin. Kerhot on jaoteltu monitoimi- ja teemakerhoihin. Monitoimikerhossa tekemistä ja puuhaa riittää esimerkiksi askartelun, liikunnan, kokkailun ja pelien muodossa. Teemakerhot puolestaan keskittyvät yhden aiheen ympärille ja tänä syksynä teemoina ovat koirat, kokkaus, kuvis ja tanssi.



Syyslomaviikolla (12.-18.10.) järjestämme lapsille päiväleirin Sepänkeskuksessa. Leirillä on luvassa monenlaista tekemistä ja touhua.

Nuorille järjestämme syksyn aikana erilaisia kursseja. Lemmikinhoitokurssin käymällä voi työllistyä lemmikinhoitajaksi. Näitä kursseja järjestämme syksyllä Jyväskylässä että Korpilahdella. Osaava Kerhonohjaaja -koulutukset kautta voit puolestaan päästä ohjaamaan kerhoja omalle kylällesi. Yrittäjyydestä kiinnostuneille järjestämme puolestaan 4H-yrityskurssin, jonka jälkeen oman 4H-yrityksen perustaminen on helpompaa.

Hygieniapassikoulutukset puolestaan ovat avoimia kaikille hygieniaosaamistodistusta tarvitseville. Järjestämme koulutuksia säännölisesti syys- ja kevätkaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?