torstai 12. marraskuuta 2015

Nenäpäivä-kampanjan tunnelmia



Nenäpäivä-kampanja huipentui viime perjantaina Nenäpäivän viettoon. Kampanjan lähestyessä loppuaan on hyvä muistella hauskoja hetkiä tämän vuoden punaisten Nenien tiimoilta. Vaikka Nenäpäivä-kampanja virallisesti päättyykin tulevana sunnuntaina, on hyvä muistaa, että Nenäarpajaiset ovat käynnissä marraskuun loppuun saakka.



Nenäpäivänä Jyväskylän Nenäjoukot ottivat suuntansa kävelykadulle, ja sinne suuntasi myös yhdistyksemme tiimi mukanaan punanenäinen Topi-nalle. Marraskuinen sää piti pintansa ja osallistujat saivat seurakseen tasaisen hitaan vesisateen. Säästä huolimatta kävelykadulla nähtiin iloisia ja tanssivia hahmoja, ja oletkin jo saattanut bongata tanssivan Topi-nallen muun muassa Yle Keski-Suomen Nenäpäivää koskevista uutisista. Mikäli Topi-nallen tanssiliikkeet ovat menneet ohi, ei hätää, sillä video ja valokuvat löytyvät myös Facebook-sivuiltamme. 



Nenäpäivä-kampanjan hauskan ohjelman takana on tärkeä hyväntekeväisyystyö kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Suomen 4H-kerholaisia osallistui tänä vuonna Nenäpäivä-kampanjaan perinteisten raaputettavien Nenäarpojen myyntikampanjalla. Nenäarpojen myynnistä käynnistettiin toki myös 4H-kerhojen välinen hyväntuulinen kilpailu, ja voittajaksi selviytyivät Kauhajoen Hangaskylän 4H-kerholaiset. Palkinnoksi voittajat saivat liput Ylen Nenäpäivä-show’n katsomoon. Onnittelut voittajille hienosta suorituksesta!



Nenäpäivä-kampanjan päättyessä ja päivien hämärtyessä ajatukset kääntyvät hiljalleen lähestyvään jouluun. Yhdistyksemme ohjelmassa on tänäkin vuonna muun muassa pikkujoulut ja osallistuminen perinteisille järjestöjen joulumarkkinoille. Lisäksi tulossa on aivan uudenlainen yhdistyksen Facebook-sivuilla julkaistava joulukalenteri. Kerromme suunnitelmistamme lisää aivan lähiaikoina, joten pysythän kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?