keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Nenäpäivä lähestyy!



Nenäpäivä-säätiön valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja huipentuu perjantaina viralliseen Nenäpäivään. Myös Jyvässeudun 4H-yhdistys ry on mukana hyväntuulisessa kampanjassa kehitysmaiden lasten hyväksi. Kerroimmekin jo aiemmin Nenäarpojen myyntikampanjasta ja lahjoituksestamme Nenäpäivä-keräykseen. Nyt on aika virittäytyä mukaan Nenäpäivän hyväntuuliseen tunnelmaan ja kertoa päivän ohjelmastamme tarkemmin.

Neniä vuosilta 2014 ja 2015

Nenäpäivänä 6.11.2015 Jyvässeudun 4H-yhdistys liittyy mukaan Jyväskylän Nenäjoukkoihin, jotka ottavat suuntansa Jyväskylän kävelykadun maisemiin. Yhdistyksemme liikkuvan tiimin voi bongata tapahtumasta klo 10.30–14. Nenäjoukkoihin on liittymässä myös iloinen ja punanenäinen Topi-nalle, joka varmasti toimiikin tiimimme parhaana tuntomerkkinä. Nenäpäivänä olemme liikkeellä hyvän asian puolesta, ja jatkamme tapahtumassa myös Nenäarpojen myyntikampanjaa. Jokaisesta viiden euron hintaisesta raaputettavasta Nenäarvasta neljä euroa lahjoitetaan Nenäpäivä-keräykseen, ja yksi euro kohdistuu yhdistyksemme toiminnan tueksi.

Säästöpossu ja punainen Nenä



Nenäpäivä saa kansan liikkeelle ympäri Suomea, sillä jokaisella on mahdollisuus perustaa oma Nenätiimi tai osallistua paikalliseen toimintaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Nenäjoukot toimivat 18 Ylen aluetoimitusten paikkakunnalla yhdessä yritysten, yhteisöjen ja vapaaehtoisten kanssa. Nenäjoukkoihin voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa osallistua Nenäpäivä-kampanjan tukemiseen. Nenäjoukot järjestävät paikallisesti näkyviä tapahtumia ja tempauksia kehitysmaiden lasten auttamiseksi ja ihmisarvoisen elämän edistämiseksi.

Muffinsseja Nenäpäivän teemalla



Viime vuonna Jyvässeudun 4H-yhdistys osallistui Nenäpäivä-kampanjaan leipomalla myyntiin nauravia Nenämuffinsseja. Nenämuffinssien muistelu lienee jäänyt positiivisella tavalla alitajuntaan, sillä sen enempää suunnittelematta työntekijämme hiljattain leipomat muffinssit näyttivät aivan punaisilta neniltä. Kampanjan innoittamina muffinssit saivat koristeikseen näkyvät Nenäpäivän tunnusmerkit.

”Nauru pidentää ikää” – Hauskaa Nenäpäivää!

Lisätietoja Nenäjoukoista:
http://www.nenapaiva.fi/paikallistapahtumat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?