tiistai 30. elokuuta 2016

Hei täältä nuorisotoiminnan parista!

Jyvässeudun 4H:n nuorisotoiminta on käynnistymässä syksyn 2016 osalta. 4H:n nuorisotoiminta ohjaa nuoria oppimaan itse tekemällä käytännön kautta, ja se näkyy toiminnassamme tänäkin syksynä. Tarjoamme kerhoja ja kursseja ja olemme mukana tapahtumissa.

Tänä syksynä käynnistyy 9 kerhoa 6-12-vuotiaille lapsille eri puolilla Jyvässeutua. Kerhoissa kokataan, liikutaan, seikkaillaan, ulkoillaan sekä opetellaan vuorovaikutusta ja koirien ja hevosten kanssa. Osa kerhoista on jo täynnä, mutta joihinkin mahtuu vielä mukaan. Kerhotarjonnan ja ilmoittautumislomakkeen löydät nettisivuiltamme.

Kurssitarjonnastamme tänä syksynä hygieniapassikoulutukseen tai lemmikinhoitokurssille. Lisäksi me työntekijät kouluttaudumme Ajokortti työelämään -ohjaajiksi ja pääsemme valmentamaan Jyvässeudun yläkoululaisia työelämään.

Tapahtumien osalta Jyvässeudun 4H on mukana Tourujoen Yössä ja järjestää Metsäpäiviä alakoululaisille yhteistyössä Laukaan 4H:n kanssa.

Tätä kaikkea ja vähän muutakin sisältyy nuorisotoimintaamme, jonka parissa työskentelee Riikka Järvinen, Jyvässeudun 4H:n toiminnanohjaaja. Minut löydät 4H:n toimistolta Kansalaistoiminnankeskus Matarasta, (Matarankatu 6, 2. krs).Värikästä, toimeliasta ja tapahtumarikasta syksyä!

Riikka Järvinen
toiminnanohjaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?