torstai 10. marraskuuta 2016

Huvittaako lahjoittaa?

Nenäpäivää vietetään huomenna perjantaina. Nenäpäivä-kampanja on hankkinut vuodesta 2007 lähtien varoja maailman lasten auttamiseksi. Sadat päiväkodit, koulut, oppilaitokset, liitot, yritykset, harrastusporukat ja julkisuudesta tutut henkilöt ovat osallistuneet vuosittain Nenäpäivään auttaakseen maailman lapsia keräämällä varoja järjestöjen työhön. Suomalaisten lahjoituksilla Nenäpäivän toiminnassa mukana olevat järjestöt ovat saaneet merkittäviä tuloksia aikaan maailman lasten hyväksi.

4H-yhdistykset ympäri maan osallistuvat Nenäpäivä-kampanjaan jo toista vuotta myymällä nenäarpoja. 5 euron nenäarvat ovat loistava tapa auttaa maailman lapsia: 4 euroa menee nenäpäiväkeräykseen ja yksi euro paikallisen työelämä- ja yrittäjyyskasvatuksen edistämiseen. Nenäarpoja myydään vielä sunnuntaihin 13.11. asti, joten vielä ehtii ostaa. Nenäarpoja myyvät 4H-kerholaiset ympäri maata, myös Jyväskylässä. Arpoja voit tiedustella myös yhdistyksen toimistolta.

Yrityksille on myynnissä myös nenäarpapaketteja, joiden kautta voi osallistua nenäpäiväkeräykseen ja tehdä lahjoituksensa näkyväksi jakamalla arpoja asiakkailleen tai sidosryhmilleen. Ota yhteyttä heti toiminnanjohtajaamme Eero Raittilaan, 044 567 0103, eero.raittila@jyvasseudun4h.fi. Sunnuntaihin 13.11. mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan yrityksille ja laskutetaan marraskuun aikana. Lue lisää tämän linkin takaa.

Nenäarpajaiset ovat lähteneet 4H:n kerhoilla hyvin käyntiin!


Sitä hauskempaa mitä enemmän neniä!
Kuohun Kokkikerholla (kuvassa) virittäydyttiin arpojen tulopäivänä jo heti tunnelmaan paketin mukana tulleiden nenien ja ilmapallojen kera. Kerholaiset olivat innostuneita sekä arpojen huikeista voittomahdollisuuksista, mutta myös mahdollisuudesta ansaita myynnin kautta itselleen taskurahaa - hyväntekeväisyyttä unohtamatta.  

Nenäarpajaismarkkinointia parhaimmillaan!
Ideointi lähti heti käyntiin sen suhteen, mitä rahalla itse kukin haluaisikaan tehdä. Seuraavalla kerhokerralla olikin jo tullut kovasti tulosta sukulaisten ja tuttujen auttaessa kerholaisia arpamyynnissä alkuun. Toivottavasti onni suosii ostajia!


Hyvää nenäpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?