tiistai 1. marraskuuta 2016

Kuinka tapahtuma järjestetään?


Mutka Mytkeiden juliste
Eräänä syksyisenä päivänä sain puhelun jossa kerrottiin, että en saanut hakemaani työtä MUTTA pian alkaisi tapahtumatuottajavalmennus mistä voisi olla minulle hyötyä. Sopimus nopeasti kuntoon ja seuraavana päivänä istun kahdeksan muun ihmisen kanssa huoneessa. Tehkää tapahtuma, teillä on kaksi kuukautta aikaa – sanotaan. Mietin voiko tästä tulla mitään, voiko kokemattomat ihmiset jotka eivät tunne toisiaan saada aikaan onnistuneen tapahtuman.

Kyllä voi. Meidän tiimi järjesti lauantaina 29.10 Ravintola Mutkassa ’Mutka Mytkeet’. Halusimme tarjota vaihtoehdon Halloweenille, tukea paikallista osaamista sekä tarjota yhden illan aikana pläjäyksen kulttuuria. Tapahtumassamme oli esiintymässä mm. Drag Queen Jayden Mars, taikuri Risto Vinha, tanssiryhmiä sekä Rocky Horrow Show’sta tuttu Frank-n-Furter. Lisäksi ulkona terassilla oli superfood pizza pop-up ravintola. Mutkassa oli 200 asiakaspaikkaa ja jokainen paikka oli täytetty. Asiakkaat olivat mukana jokaisessa esityksessä ja fiilis koko illan ajan oli todella hyvä. Tämän paremmin ei olisi voinut tapahtuma mennä.

Tapahtuman esiintyjiä
Jotta tällainen tapahtuma saatiin aikaiseksi ja niin lyhyessä ajassa, se vaati paljon töitä. Lukemattomia puheluita, sähköposteja, keskusteluja. Kompromisseja, luovimista. Paljon kahvia, stressiä, turhautumista ja väsymistä. Kuitenkin se kaikki oli tuon tapahtuman arvoista. Lyhyessä ajassa voi oppia todella paljon ja itselle tulee mieletön fiilis kun huomaa, että minä pystyn tähän. Minä osaan, me tehdään yhdessä, me onnistutaan.


Kiitos ZestMarkin valmentajalle Katalle ja 4H-Luotsaamon Jannelle tuesta ja kannustuksesta. Erityisesti kiitos siitä, että saimme tehdä tapahtuman, joka oli meidän näköinen.


Tapahtuman osalta tarina päättyy tähän, mutta omalta osaltani seikkailu jatkuu. Joulukuun loppuun asti olen työkokeilijana Jyvässeudun 4H:lla. Toimin Reetan apuna työpalvelussa eli juon liikaa kahvia, kuljen toimisto-tulostin-toimisto väliä jatkuvasti sekä yritän näyttää fiksulta ja tehokkaalta työntekijältä.

Tule morjestamaan ja juomaan teetä: A-käytävä, huone B227 :)
- Anu-Maarit Ikola






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?