perjantai 24. helmikuuta 2017

Pakkasperjantainen tervehdys uudelta toiminnanjohtajalta!

Moikka! Olen Ritva ja aloitin Eeron seuraajana Jyvässeudun 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajana. 4H-toiminta on minulle tuttua omasta lapsuudesta ja nuoruudesta, kun olin toiminnassa mukana useita vuosia: ensin innokkaana kerholaisena lähikylämme ainoassa kerhossa, sitten sen apuohjaajana ja varsinaisena ohjaajana. Jauhot vain pöllysivät, kun leivoimme isolla porukalla kaikenlaisia lämpimäisiä – karkkikurssi taisi olla suosituin! 

Osallistuin erilaisille 4H-kursseille ja päädyin sitä kautta myös kotiaputyöntekijäksi. Yhdistyksen hallitustyöskentelyä pääsin seuraamaan varajäsenen jakkaralla. Kun muutin pois syntymäkunnastani Pieksämäeltä Jyväskylään, ”neljä hoota” seurasivat elämässäni muutoin mukana elämän hyvinä perusarvoina.

Nyt tässä uudessa tärkeässä tehtävässäni voin todeta, että paljon on tapahtunut järjestössä aktiivivuosieni jälkeen! Työllistämis- ja hanketoiminnan merkitys on korostunut ja 4H-yrittäjyys on noussut tärkeäksi mahdollisuudeksi nuorille työllistää itsensä, kokeilla yritystoimintaa sekä tienata siinä samalla rahaa vaikkapa mopoon tai lomamatkaan. 

Nuorisotoiminnan peruskivi, ryhmätoiminta (kerhot, kurssit, leirit) on kuitenkin säilyttänyt vahvan asemansa ja erityisesti haja-asutusalueiden kerhotoiminta on yhdistyksellemme tärkeää. Tänä vuonna on tulossa paljon kivoja erilaisia juttuja, ole siis kuulolla ja tule mukaan! Joko muuten seuraat meitä eri some-kanavissa?

Onko sinulla toiveita tai ajatuksia 4H:n toimintaan liittyen Jyvässeudulla? Ota vain rohkeasti yhteyttä minuun!

Aurinkoisin kevätterveisin,

Ritva Vallinkoski
044 567 0103
ritva.vallinkoski(at)jyvasseudun4h.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?