keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Tule mukaan Tulevaisuuden kuusi -istutustalkoisiin!


”Joka on istuttanut puun, ei ole elänyt turhaan.”

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi istutetaan Tulevaisuuden kuusia! Tempauksen juuret ovat niinikään Suomen itsenäisyydessä: Helsingin Kaivopuistoon kylvettiin vuonna 1917 Itsenäisyyden kuusi. Kun puoli vuosisataa tuli täyteen 1967, eri puolelle Suomea istutettiin 30 000 Kotikuusta, Itsenäisyyden kuusen siemenistä kasvatettua jälkeläistä. Nyt Suomen juhlavuonna istutetaan kuusia jälleen – ja nyt sinunkin on mahdollista osallistua talkoisiin!

Tulevaisuuden kuusi -kampanja on valittu Suomi 100 -juhlavuoden viralliseen ohjelmaan, ja Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on sen suojelija. Kuusia istuttamaan kutsutaan yksityiset kansalaiset, koulut, kunnat, yritykset, yhdistykset, yhteisöt sekä järjestöt.

Kampanjaa toteuttaa ENO-verkkokoulun tuki ry, ja 4H-liitto on yksi pääyhteistyökumppaneista: paikalliset 4H-yhdistykset ja 4H-nuoret myyvät Tulevaisuuden kuusi -juhlapaketteja, johon sisältyy yksi kuusentaimi, upea kuparinen laatta (jossa tilaa omalle kaiverrukselle) sekä Heli Laaksosen ja Iiris Kalliolan Tulevaisuuden kuusi -juhlakirja.

Lue lisää ja tilaa tulevaisuuden kuusi osoitteessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?