perjantai 28. huhtikuuta 2017

Kevätterveiset 4H-kerholta!


Kevät on alkanut jo tekemään kunnolla tuloaan. Kuohun Kokkikerholla sen huomaa siitä, että koko kerho intoutuu lähtemään happihyppelylle herkkujen uunissa paistumisen ajaksi, aiemman sisätiloissa tapahtuvan väliaikatoiminnan sijasta.

Paljon on mahtunut kerhoihin toimintaa kaudelle - itse kukin kerho on omalla tahollaan retkeillyt, tehnyt näytelmiä, valmistanut herkkuja, pitänyt nyyttäreitä. Usein kuuleekin kerholaisten suusta harmittelua, kuinka 4H-kerho on vain "kerran viikossa". Onneksi vielä on runsaasti aikaa keväälle touhuta mitä erilaisimpia juttuja, ja ulkoilman lämpeneminen antaa entisestään ohjaajille mahdollisuuksia suunnittella monipuolista kerhotoimintaa.

Kuvassa Kuohun Kokkikerho, joka löysi leipomisen lomassa tyhjän raamin luokan nurkasta. Sommittelimmepa sitten itsemme kuvaan ja tästä inspiroituneena intouduimme tekemään pikanäytelmiä odottellessamme mutakakkua uunista. Kokkikerho - nimeänsä monipuolisempi kerho!

Täällä suunnitelllaan jo syksyn kerhoja, ilmoittautuminen kerhoihin alkaa huhti-toukokuun aikana. Tiedot alkavista kerhoista löydät nettisivuiltamme www.jyvaskyla.4h.fi

Virkeää ja monipuolista keväänjatkoa myös lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?