keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pyörät parkkiin ja roskat veks!

Jyväskylän ydinkeskustan katujen siisteydestä huolehtivat tänäkin kesänä osaltaan katukuvan pinkki piristys, Kollektori-partio. Toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin työskentelevät Kollektorit huolehtivat Kävelykadun pyöräparkeista napsien samalla roskapihdeillä irtoroskat pois kaduilta.


Siirsikö joku pyörääsi?

Tänä kesänä erityisesti Väinönkadun muutostyöt ovat haastaneet niin pyöräilijät kuin Kollektorit. Yliopiston Apteekin eteen virheellisesti jätettyjä pyöriä on kuljetettu niin kaupungin kuin Kollektorien toimesta virallisiin pyöräparkkeihin.

Edellisten kesien tapaan Kollektori-toiminta on saanut kiitosta ja kehua kadulla kulkijoilta. Ajoittain Kollektorit ovat päässeet myös opastamaan muita kulkijoita ja kaupungissa vierailijoita esimerkiksi tiettyjen paikkojen löytämiseksi.

Sateisista ja koleista kesäpäivistä huolimatta työtä on tehty hymy huulilla!

Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa Kollektori-toiminnan mahdollistamisesta kaikille kumppaneille! Kollektori-toiminta on Jyväskylän Elävän Kaupunkikeskusta (Jekku) ry:n, Jyväskylän kaupungin sekä alueen kiinteistöjen yhteinen kesäprojekti siistin ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?