tiistai 8. elokuuta 2017

Nuorisotoiminnan uudet tuulet

Olen toiminut nuorisotoiminnan Toiminnanohjaajana kohta vuoden ja koska määräaikainen työsuhde on päättymässä elokuun puolivälissä, nuorisotoiminnan tekijät vaihtuvat. Työ minulle nuorisotoiminnassa on ollut todella vauhdikasta, opettavaista ja inspiroivaa. Olen päässyt kohtaamaan satoja lapsia ja nuoria koulutuksissa, kursseilla, kerhoissa ja tapahtumissa.

Jyvässeudun 4H:n nuorisotoiminnan vahvuus on ollut se, että otamme kaikki toiminnassa mukana olevat nuoret mukaan yksilöinä ja pyrimme löytämään nuorille mielekästä toimintaa jossa voi hyödyntää omia vahvuuksiaan ja saada tilaa omille ideoilleen.

Yksi kiinnostavimmista meneillään olevimmista projekteistamme on kansainvälinen Youth In Action -nuorisovaihto , kansainvälinen nuorisoryhmien tapaaminen , jonka sisällön nuoret suunnittelevat yhdessä kumppanimaan nuorten kanssa. Nuoriamme puhuttelevat ajankohtaiset aiheet kuten rauhanrakennus, kulttuurien välinen vuorovaikutus ja syrjäytymisen ehkäisy. Vaihdon suunnittelu ja ideointi on parhaillaan menossa.

Vaikka tekijät vaihtuvat, nuorisotoimintamme jatkuu tuttuun tapaan kerhojen, kurssien, koulutusten ja muun toiminnan merkeissä.

Lämmin kiitos kaikille joiden kanssa olen saanut työskennellä, ja erityisen suuri kiitos kaikille toiminnassa mukana oleville nuorille!



Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?