perjantai 26. tammikuuta 2018

Luotsaamon uusi tiimivalmentaja esittäytyy!

Moikka! 

Olen Outi Pasanen, aloitin viime viikolla Jyvässeudun 4H-yhdistyksessä. Aloitan suurella innolla uusissa työtehtävissäni tiimivalmentajana Luotsaamo 2.0 -hankkeessa. Hankkeessa vastaan muun muassa valmennusten tuottamisesta ja yleisesti operatiivisesta puolesta. Hankkeessamme on juuri käynnistynyt ilmoittautuminen kevään tapahtumatuottajan urapolun osalta.  Keväästä onkin varmasti tulossa erittäin mielenkiintoinen!  

4H on järjestönä minulle erittäin tuttu omasta nuoruudestani. Olen osallistunut 4H:n kerhoihin lapsuudessani ja 14-vuotiaana sain ensimmäisen työpaikkani paikallisyhdistyksen kautta. 4H:n toiminta on mielestäni pysynyt hyvällä tavalla samanlaisena kaikki nämä vuodet. Toimintaa ohjaa edelleen vahva arvomaailma, jonka mukaisesti lapsille ja nuorille opetetaan esimerkiksi käytännön taitoja, joita voi soveltaa lopulta työelämässä. Tämän takia olen erittäin ylpeä saadessani olla 4H:lainen. 

Kun en ole töissä, minut voi löytää esimerkiksi kirjastolta opiskelemasta. Tämän vuoden tavoitteena onkin viedä eteenpäin opintojani yhteiskuntatieteiden saralla. VIimeiset vuodet olen ollut töisssä muuan muassa henkilöstöalalla, joten nyt on jälleen mahdollisuus syventyä myös opintoihin. Muuten vapaa-aikani vietän ystävien, musiikin, hyvän ruoan sekä urheilun parissa. 

Luotsaamo 2.0 -hanketta voit seurata vuoden aikana sosiaalisessa mediassa (Facebook: Luotsaamo 2.0, Instagram:@luotsaamo2.0). Jos olet kiinnostunut Luotsaamon toiminnasta, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Aurinkoa ja iloa kevään jatkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?