tiistai 16. tammikuuta 2018

Paluu 4H:lle!


Moikka!

Olen Kaisa Jokinen ja aloitin tämän viikon maanantaina harjoittelun täällä Jyvässeudun 4H-yhdistyksessä. Opiskelen yhteisöpedagogiksi Humanistisessa ammattikorkeakoulussa viimeistä vuotta. Tämä kyseinen harjoittelu on myös opintojeni viimeinen ja näillä näkymin se kestää huhtikuun alkupuolelle. Ennen nykyisiä opintojani opiskelin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi Keski-Suomen Opistolla Suolahdessa ja valmistuin sieltä keväällä 2015. 4H on yhdistyksenä minulle tuttu, sillä tein useamman harjoittelun nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan opintojeni aikana Laukaan 4H-yhdistyksellä. Siellä pääsin osallistumaan muun muassa erilaisille kursseille ja suunnittelemaan sekä ohjaamaan kerhoja, tapahtumia ja leirejä. Tein myös jonkin verran töitä kotityöpalvelun kautta ja perustin oman 4H-yrityksen. On kiva olla takaisin 4H:n toiminnan parissa, syventää omaa tietoutta, oppia uutta ja nähdä näiden kahden yhdistyksen eroja.

Vapaa-ajallani tykkään joko rauhoittua itsekseni esimerkiksi netflixin tai musiikin kuuntelun pariin tai viettää aikaa kavereideni kanssa.  Valitettavasti joskus vapaa-aika jää vähiin itsenäisten koulutehtävien takia, mutta osaan kyllä nauttia vapaa-ajastani silloin, kun sitä minulla on ja tehdä asioita, jotka saavat minut iloiseksi ja hetkeksi unohtamaan stressin sekä kiireen.


Odotan mielenkiinnolla, mitä tämä kevät tuo tullessaan ja mitä kaikkea pääsen tekemään/näkemään harjoitteluni aikana. Mukavaa vuoden 2018 alkua myös kaikille! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?