perjantai 27. lokakuuta 2017

Syksyn kerhokuulumisia

Mitkä tilanteet ovat jääneet iloisina asioina mieleesi lapsuudestasi? Ehkäpä ne hetket, kun olet saanut nauttia leikin, tekemisen ja ilon riemusta yhdessä muiden lasten kanssa. Tällaisia hetkiä tarjoamme Jyvässeudun 4H-kerhoissa 1-6. luokkalaisille kymmenessä eri kerhossa eri puolella Jyväskylää. Kerhoissa kokkaillaan, leikitään, askarrellaan ja liikutaan yhdessä vastuullisten ohjaajien kanssa kerran viikossa noin parin tunnin ajan.

Innokkaita leipureita työssään.
4H-kerhossa askarteltiin iloisia hahmoja.
Yhdessä ruokailu on tärkeä osa kokkikerhoja!

Syksyn kerhot  ovat starttailleet hyvällä vauhdilla käyntiin ja vauhtia ja riemua on riittänyt jokaisella kerho kerralla! Kerholaisia on yhteensä Jyvässeudun kerhoissa reilu 70. Kerhoissa lapset pääsevät ohjatusti tekemään itse esimerkiksi ruokaa, leivonnaisia tai erilaisia askarteluja ja usein aikaa jää myös erilaisille leikeille. Tekemällä oppiminen tulee tutuksi jo pienestä pitäen.

Tässä valmistuvat sämpylät.

Kerholaiset huolehtivat, että astiat tulee tiskattua...
... ja paikat jäävät siistiksi seuraaville käyttäjille.
Työnjakoa suorittamassa.
Kerhoja ohjaavat kurssin käyneet motivoituneet ohjaajat. Jokaisessa kerhossa on vastuuohjaaja sekä useimmissa kerhoissa myös apuohjaaja. Erilaisissa tehtävissä kerholaiset pääsevät kokeilemaan omia taitojaan ja oppimaan uusia.

Risoton hyvät tuoksut levisivät koko luokkatilaan!
Joko syödään?
Innokkaat kerholaiset omien tuotostensa kanssa.
Tekemisen riemua!

Kiinnostaisiko sinua kerhonohjaus? Perehdytämme ja koulutamme uudet ohjaajat, joten aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Halu työskennellä lasten kanssa ja motivaatio kerhon pyörittämiseen riittää. Ikääkään sinulla ei välttämättä tarvitse olla 13 vuotta enempään, yläikärajaa meillä ei myöskään ole. Otathan meihin yhteyttä, sillä aika ajoin tarvitsemme myös apukäsiä, tuuraajia ja apuohjaajia kerhoihin. Kysy lisää, vastaamme mielellämme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?