keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Tourujoen Yön tunnelmia



Takana on jälleen yksi tapahtumantäyteinen Tourujoen Yö! Tunnelma oli mainio, kulttuuria oli tarjolla jokaiseen makuun ja osallistujat hyväntuulisia vauvasta vaariin. Tuuriakin oli matkassa mukana, sillä perjantainen myrskytuuli rauhoittui sopivasti juuri ennen tapahtuman alkua. Basaarialue täyttyi persoonallisista myyntikojuista ja katukeittiöistä, ja yhdistykset esittelivät toimintaansa erilaisin ohjelmanumeroin. Syysillan hämärtyessä ja viilentyessä tunnelmaa loivat runsaat valaistukset, musiikkiesitykset ja katukeittiöiden höyryävät valikoimat.

Basaarialueen tunnelmaa

Jyvässeudun 4H-yhdistys ry basaarialueella

Jyvässeudun 4H-yhdistyksen näkyvin vetonaula oli alkuillan tunnelmasta nauttinut Topi-nalle. Topi keräsi ennätysmäärän halauksia tapahtuman pienimmiltä kävijöiltä, ja poikkeuksetta Topi sai hymyn huulille myös muiden kävijöiden joukossa. Topi-nallella riitti poseeraamista, sillä halaukset ja vilkutukset tallentuivat ahkerasti kävijöiden kuvagallerioihin.
Topi-Nalle Tourujoen Yössä


Viime vuoden tapaan huomioimme myös tapahtuman nelijalkaiset osallistujat tarjoamalla heille tapahtuma-alueen ainoan koirabaarin. Herkkupalat, naksut ja vesi keräsivät kiitosta, ja yllätimme monet koiranomistajat positiivisesti. Kiitokset vielä tuotteet lahjoittaneille yrityksille!

Vesipajatso-kilpailu osoittautui myös suosituksi koko perheen haasteeksi. Illan aikana nähtiin huikeita suorituksia, vaikka pääpalkinto jäikin odottamaan voittajaansa. Vesipajatso keräsi poikkeuksetta positiivisia kommentteja, ja taitonsa pääsivät näyttämään kaikenikäiset pelaajat. Illan aikana kuultiin myös teorioita fysiikan laeista, ja arvuuteltiin erilaisten kolikoiden luonnetta veden virrassa.

88,88 euroa :)


Mikä hienointa, taskujen ja lompakoiden pohjilta kerätyt kolikot tietävät Nenäpäivä-kampanjalle 88,88 euron lahjoitusta. Haluammekin kiittää kaikkia vesipajatson pelaajia sekä palkintoja lahjoittaneita yrityksiä! Tämä maagisuudellaan häkellyttävä lahjoitussumma on kuitenkin vasta alkua tulevan Nenäpäivä-kampanjan tukemiseksi. Kampanja käynnistyy virallisesti 15.10., jolloin kerromme lisää tulevista Nenäpäivä-tempauksistamme.

Valon kaupunki 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Mistä tykkäsit, mistä et tykännyt? Mitä haluisit lisää, mitä vähemmän?